Circuit Amsterdam 6 zile 694 Euro


Circuit Amsterdam 6 zile 694 Euro
Pret: 694 Euro
Destinatie: Olanda
Data: 13.05, 24.06, 29.07.2021

Curs valutar azi

Ziua 1. Bucuresti - Amsterdam

Calatoria noastra incepe pe Aeroportul Henri Coanda, unde, dupa formalitatile vamale zburam catre Amsterdam. Dupa aterizare,  ne imbarcam in autocarul de transfer si ne indreptam spre hotelul nostru din Amsterdam pentru cazare. Program liber. In cursul serii intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul. “Sedinta Tehnica”! … discutam programul pentru urmatoarele zile.

 

Ziua 2. Volendam - Zaanse Schans - Haarlem

Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipica si barcile pescarilor din port pare un decor de film. Urmatoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un satuc olandez de poveste si un muzeu viu, in care putem vedea cum se face branza traditionala si unde locuitorii inca se incalta cu saboti de lemn, iar morile de vant functioneaza nestingherite. Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atractii turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda si Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinanta: Corrie ten Boom a fost o ceasornicareasa crestina care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un numar impresionant de evrei sa scape de Holocaust. Mai tarziu ea a povestit totul intr-o carte, intitulata ”Refugiul”. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

 

Ziua 3. Amsterdam - Haga - Delft – Rotterdam -  Kinderdijk

Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Haga –Delft – Rotterdam. Ne indreptam spre Haga, capitala administrativa a Olandei si sediul Curtii Internationale de Justitie. Haga este un oras viu, cu arhitectura tipic olandeza, cu monumente vechi de sute de ani si din calea afara de sarmant datorita lacului Hofvijver, aflat chiar in centrul orasului. In centrul istoric al orasului se afla Palatul Pacii si Parlamentul.  Urmatorul popas il facem in celebrul Delft, unde in Catedrala - Nieuwe Kerk se afla mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Tarilor de Jos.  Orasul este recunoscut ca fiind locul de  origine al portelanului alb-albastru pictat de mana, emblematic pentru Olanda.

Mergem mai departe si ne oprim la Rotterdam, cel mai mare si mai important port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala  - Grote Sint Laurenskerk  si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub , proeicte rezidentiale indraznete. Pentru a avea insa o panorama excelenta asupra orasului si a portului se recomanda o vizita la Turnul Euromast, inalt de 100 de metri. Ne continuam ziua cu o vizita la Kinderdijk, o destinatie idilica din apropierea Rotterdamului, unde in 1740 s-au construit 19 mori de vant, pastrate in stare perfecta si constituind in prezent cel mai mare grup de mori vechi olandeze si una dintre cele mai cunoscute atractii turistice din Olanda. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

 

Ziua 4. Amsterdam

Incepem ziua cu un tur al Amsterdamului. Obiectivele turistice sunt numeroase: Piata Dam, din centrul orasului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, Munttoren - Turnul banilor, Muzeul Van Gogh,..  Nu este o exagerare sa spui ca la Amsterdam dai peste o capodopera la fiecare pas! Dar dincolo de muzee si obiective turistice, capitala Olandei ascunde magazine originale, unde designerii locali isi vand creatiile - fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mancare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic in prima zi fara ploaie.

Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucura-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.

 

Ziua 5.  Amsteram – Gouda  

Ne incepem periplul de astazi cu o vizita (optionala) in Gouda, o localitate medievala celebra datorita sortimentului de branza care ii poarta numele. Interesant este ca branza Gouda nu se numeste asa pentru ca ar fi produsa neaparat in aceasta regiune, ci pentru ca, timp de secole, a fost comercializata in piata de branza din centrul orasului Gouda.

 

Ziua 6. Amsterdam – Bucuresti

Plecam spre aeroportul din Amsterdam si zburam inapoi spre Romania, cu amintiri frumoase din vacanta.

 

694 Euro (bilet de avion si transferuri)

6 zile - Avion

 

DATE DE PLECARE 2021:

13.05; 24.06; 29.07

 

Pretul include

 • Bilet de avion Bucuresti -Amsterdam si retur
 • 5 cazari la hotel de 2-3*
 • 5 mic dejun;
 • Insotitor din partea agentiei din ziua a 2-a pana in ziua a 5-a; in rest asistenta turistica.

Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al carui ghid va insoti si turistii sositi cu avionul. Pentru acest program nu se aloca numere de ordine in autocar.

 

bonusuri

 • 5 %  Discount  la achitarea din tara a  excursiilor optionale 2+3+4 (de mai jos)

 

OPTIONALE

1.Volendam, Zaanse Schans, Haarlem -  45 €/pers

2.Haga, Delft, Rotterdam 45€/pers

3.Excursie Gouda - 25 €/pers.

4.Croaziera Amsterdam 15 €/pers.

 

*Recomandam ca inscrierea la excursiile optionale sa se faca din tara, deoarece locurile in autocar sunt limitate.

 

Nu sunt incluse in pret

 • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe si cheltuieli personale, taxe de oras* platibile la hotel
  • Transportul local in Amsterdam
  • Excursiile optionale pentru grup de minim 25 persoane; Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.

 

suplimente & reduceri

 • Supliment de single - 245 €
 • Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

      

Bine de Stiut

 •   Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului. 
 •   Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
 •    Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 •    Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala din tarile tranzitate.
 •    Obiectivele din tururile panoramice din program se viziteaza doar pe exterior.
 •    Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •    Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •    Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 •   Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 

Grup minim 25 pers.

 

InformaTii parTe din contracT:

Derulare program:

 • ·  Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • ·  Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

 

Hotelul contractat in sezonul  2020:

Hotel Levell 3*

*In sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

 

 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in program sunt informative.

 

Modificari si anulari:

 • Pretul este calculat pentru un grup minim de 25 de persoane. 
 • Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate. 
 • Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate in functie de numarul final de participanti.
 • Pentru neintrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor inscrisi, in caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil in portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la intrunirea / neintrunirea grupului, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.
 • In cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea in scris pentru aceasta modificare, in termenul mentionat.
 • In caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine in autovehicul se va face in functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

 

Ghizi si programe optionale:

 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. ?n cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ?n timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.  
 • Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor  biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul  va primi tichetele locale. 

 

Documente de calatorie:

 •  Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 •  Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
 •  Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.


web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web