Egipt - Sharm el-Sheikh


Egipt - Sharm el-Sheikh
Pret:
Destinatie: Egipt - Sharm el-Sheikh
Data:

Curs valutar azi

Pentru oferte efective va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0733.044.444, 0332.425.405, sau sa scrieti solicitarea dumneavoastra la adresa noastra de e-mail royal_turism@yahoo.com

De asemenea, va asteptam si la sediul nostru de pe Str. Garii, Nr. 5, Bl. L17, Iasi.

Sharm el-Sheikh este un oras egiptean ce se afla in extremitatea de sud a Peninsulei Sinai, pe fasia de coasta a Marii Rosii. Orasul si resorturile de vacanta reprezinta un centru semnificativ pentru turismul Egiptului. De asemenea, atrage multe dintre conferintele internationale si intalnirile diplomatice.

Sharm El Sheikh (insemnand "Golful Sheikhului") este cunoscut si sub numele "Orasul Pacii", referire la numeroasele conferinte internationale pentru pace care au avut loc acolo. A fost cunoscut sub numele Sarm-us Seyh in timpul dominatiei Imperiului Otoman si Ofira cand zona a fost sub controlul Israelului intre anii 1967 si 1982.

Sharm El Sheikh este pe un promontoriu cu vedere spre Stramtoarea Tiran la gura Golfului Aqaba/Eilat. Importanta strategica a transformat-o dintr-un sat pescaresc intr-un port mare si o baza navala pentru marina egipteana. Orasul este acum o destinatie turistica internationala si legile mediului a zonei limiteaza inaltimea cladirilor pentru evitarea obstructionarii frumusetilor naturale.

Orasul are o clima subtropicala arida, clasificat ca un desert fierbinte.

Temperaturile tipice zonei se incadreaza intre 18°C pana la 23°C in luna Ianuarie si intre 33°C pana la 37°C in luna August. Temperatura Marii Rosii in zona este cuprinsa intre 21 si 28°C in timpul anului.

Marsa Alam, Kosseir si Sharm el-Sheikh au cele mai calde nopti de iarna din toate orasele si resorturile din Egipt.web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web